Afspraak  maken. 

Ontspanningsmassage werkt preventief en biedt een kans voor zowel lichaam als geest om tot rust te komen, waardoor het helpt bij het voorkomen van spanning en stress.

  • Energieboost en Verhoogd Bewustzijn: Het geeft energie en vergroot het bewustzijn van je lichaam, waardoor je je meer verbonden voelt met jezelf en je omgeving.
  • Spierontspanning : Ontspanningsmassage helpt bij het ontspannen van spieren, bevordert de afvoer van afvalstoffen.
  • Verlaging van bloeddruk en hartslag:       De massage stimuleert de aanmaak van oxytocine, het 'knuffelhormoon', terwijl het stresshormoon cortisol wordt verminderd. Dit leidt tot een verlaging van bloeddruk en hartslag, wat rust bevordert en een gevoel van geluk teweegbrengt.
  • Verwenmoment: Ontspanningsmassage is niet alleen gunstig bij klachten, maar biedt ook een heerlijk verwenmoment voor jezelf.

-  30 Euro voor half uur.
-  60 Euro voor 60 minuten
-  Betalen bij massage moment.

Coachingmassage

Een coachingsmassage begint met een verkennend voorgesprek om jouw gedachten en gevoelens te bespreken. Hier nemen we de tijd om te begrijpen wat je verwachtingen zijn en om eventuele zorgen of emoties te erkennen die bij je opkomen. Na de massage hebben we de gelegenheid om te praten over wat er tijdens de sessie naar boven is gekomen.Een coachingsmassage gaat verder dan enkel fysieke ontspanning. Het biedt de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontplooien op zowel emotioneel als mentaal niveau.

- 89 euro voor 1,5 uur. Massage en Coach gesprek.

- Betalen bij coach/massage gesprek.

 

Het was verkwikkend om hier te liggen, een moment helemaal voor mezelf, waarin voor mij werd gezorgd. Deze ervaring heeft me laten inzien hoe cruciaal het is om tijd te nemen voor zelfzorg. 

Sarie

Massage: 30 minuten Є 30,-, 60 minuten Є 60,-.

.

>