Acht jaar geleden zijn we met ons gezin verhuisd naar Driebergen om een gezinshuis te gaan starten voor het Leger des Heils. En nu hebben we besloten om dit af te sluiten. De laatste gezinshuis kinderen zijn de deur uit en wij gaan opzoek naar een andere huis en een andere invulling van ons dagelijks bestaan.

De kinderen die bij ons woonden zijn allemaal tegelijk het huis uit gegaan en wij moesten nadenken over onze toekomst. Gaan we door of nemen we de mogelijkheid om nog een poosje met ons eigen gezin op te trekken. 

Naar acht jaar gezinshuisouder merken we dat we ook wel toe zijn aan een pauze. Het was een mooie tijd waarin wij gevormd zijn en heel veel geleerd hebben. Maar ook een tijd waarin het uiterste van je gevraagd werd. Het gevoel dat je constant aan moet staan.

Wij hebben dus besloten om te stoppen met het gezinshuis. Maar dat heeft vergaande consequenties. Omdat wij in een huis wonen van het Leger de Heils moeten wij verhuizen en daarom zijn we dringend opzoek naar woonruimte. Een van de kinderen begint in groep 8 en twee kinderen hebben dit jaar examen. Wij zijn opzoek naar ‘ tijdelijke’ woonruimte voor 7 personen in de buurt van Driebergen.  Wie kan ons helpen of heeft een idee? Laat het ons dan weten. 

Met vriendelijke groet;
André Bolks
0610453375
andreinezbolks@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *