Mijn naam is André. Ik ben 48 jaar. Ik heb ervaring zowel in het onderwijs als in de jeugdzorg als gezinshuisouder. In 2020 zijn we gestopt als gezinshuisouder. 

In 2015 ben ik mijn blog (gezinshuisvader.nl) gestart waarin ik mijn ervaringen en kennis over het leven met getraumatiseerde kinderen deel.  

Mijn drive is om de kennis die ik heb te delen met iedereen die in hun dagelijks leven met kinderen te maken krijgen die een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Mijn kennis kan anderen helpen, waardoor de zorg rondom getraumatiseerde kinderen verbeterd wordt. Je kan mij ook inhuren voor trainingen aan o.a. schoolteams, pleegzorg en gezinshuisouders. 

Door theorie en praktijk te verbinden in de trainingen mag je verwachten dat je opnieuw geïnspireerd wordt voor het werken met getraumatiseerde kinderen. Vaak zijn je eerste ervaringen met deze beschadigde kinderen dat je energie wegvloeit. Om in trainingen elkaars verhalen te horen, kan je leren om betere zelfzorg in te zetten. 

Ik ben getrouwd met Inez en wij voeden samen 5 kinderen op. Het samen leven met elkaar en ze opvoeden tot mooie mensen is onze eerste prioriteit in ons leven. Ik haal mijn kracht uit mijn geloof in Jezus en ben me ervan bewust dat ik heel goed voor mijzelf moet zorgen om dit werk te kunnen doen. Dit doe ik door te sporten en tijd met vrienden door te brengen en te genieten van mijn gezin.