Blogs die je nog een keer wilt lezen.

kerstEen jaar bloggen over ons gezinshuis is voorbij gevlogen. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen van deze blog. Het afgelopen jaar heb ik heel veel reacties gehad. Vele mensen reageren via FacebookLinkedIn of de website. De website gezinhuisvader.nl wordt elke week goed bezocht. Hieronder heb ik van elke maand één blog er uit gepikt. Mooi om terug te kijken met hier en daar een aanvulling. Wil je ze nog een keer lezen! Klik op de foto.

Januari

gezinshuis met tekstHet afgelopen jaar zijn er veel gezinshuizen bijgekomen. Ook zie je steeds meer andere vormen van gezinshuizen. De gezinsgroepen binnen het Leger des Heils. Of de gezinshuizen plus binnen gezinshuis.com. Er zijn nog veel gezinnen nodig in de gewone pleegzorg maar ook als gezinshuis. Maar ook hier geldt:                       “bereken de kosten voordat u er aan begint!”. Dit is meteen een oproep om                                               je goed te laten informeren. Kom gerust langs.

Februari

pttsPtss in je gezin is een zware dobber. We hebben dit het afgelopen jaar gezien in ons gezin. Het heeft ons wat gekost maar ook veel opgeleverd. Toch moet je soms een kind laten gaan omdat het gezin en gezinsleven teveel beroep doet op hun tekortkomingen en ze veiliger zijn op een andere plaats.

Maart

veiligheid-aan-de-eettafel

April

vier-het-leven

Vier het leven is een bewuste keuze waar ik me aan moet overgeven. Genieten van een kop koffie op de bank. Kijkend naar buiten hoe mooi de natuur is. Het is voor mij weer een oproep.

Mei

Wat doet schuld en schaamte in je gezin

Wat een worsteling blijft dit toch. Ook aan het eind van 2016 is het een thema waar we nog hard aan moeten werken bij de kinderen. Angst en pijn roept het op. Wat terug vertaald wordt in gedrag.

Juni

gastblog tranen

Een mooi thema waar we in 2017 nog wel wat mee kunnen doen. Ook de eerste gastblog! Ik hoop in 2017 nog vele gastbloggers te mogen ontvangen! Wilt u ook bloggen? Mail me dan.

Juli

seabicuit

Augustus

vakantie in het gezinshuis

September

pubers

Pubers in het gezinshuis is een uitdaging maar ook een genieten. Daar sta ik nog steeds achter. Wat een mooie mensen zijn dit toch. Wat een vermogen om school en de rest te combineren. Of de rest met school!

Oktober

als-kinderen-niet-kunt-bereiken-met-woorden

November

knipsel

December

sensitief

 

 

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>