Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen

De training ‘Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen’ biedt leerkrachten en andere onderwijsprofessionals de kennis en handvatten om de negatieve spiraal te doorbreken, zodat getraumatiseerde kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Leerkrachten kunnen hiermee in het leven van getraumatiseerde kinderen een groot verschil maken en beter voor zichzelf zorgen.

Voor meer informatie klik hier

Zorgen voor getraumatiseerde kinderen

Zorgen voor getraumatiseerde kinderen: een training voor opvoeders leert ouders beter te communiceren met hun kind, leert ze vaardigheden en technieken om het gedrag en de opvattingen van hun kind te veranderen en leert ze manieren om de stress van het opvoeden van een getraumatiseerd kind te verminderen.

Voor meer informatie klik hier

‘Rond de tafel’-gesprek over het online posten 

In deze workshop wordt je als gezin aan het werk gezet met interactieve werkvormen om elkaar te vertellen en te laten zien wat jij post en deelt op internet. Laagdrempelig gaan jullie als gezin opzoek naar elkaars mooie foto’s. Wat post je al en waarom doe je dat? In een aantal rondes gaan de gezinsleden onderling in gesprek over hun internetgebruik door middel van het tonen van foto’s en berichten op je telefoon.

Voor meer informatie klik hier