Unieke kans op een Olie Challenge

Unieke kans, mis het niet!De laatste jaren zijn essentiële oliën helemaal ingeburgerd geraakt. Eerst gebruikte ik er slechts één olie van, maar nu maak ik er veel meer gebruik van.

Ik herinner me nog goed dat mijn eerste reacties niet erg positief waren. Eerlijk gezegd vond ik het helemaal niets. Maar lavendel was de uitzondering waar ik blij van werd. Ik gebruikte het in mijn zondagavondbad terwijl ik genoot van 'Heel Holland Bakt'!

Later ontdekte ik pepermunt, want die vond ik fijn om te gebruiken als mijn neus verstopt zat en ik meer lucht wilde krijgen. Jaren later ontdekte ik de waarde van Lemon na het sporten. Heerlijk in mijn glas water om snel te herstellen van mijn hardloopsessie.

Terwijl ik de oliën gebruikte, kwam ik erachter dat doTERRA hele mooie waarden heeft. Bij doTERRA waarderen we de kracht en zuivere intenties van mensen om de wereld te helpen helen. We hebben ons bedrijf bewust ingericht om mensen te helpen: financieel, emotioneel, met onderwijs over gezond leven en door het gevoel bij een gemeenschap te horen. En we maken gebruik van alleen 100% pure essentiële oliën.

Mijn vrouw is er nog meer ingedoken en ze biedt je nu de kans om met oliën te experimenteren. Doe mee met de Olie Challenge van één week. Je kunt experimenteren met vier verschillende oliën.

Klik snel om mee te doen, want maandag begint de eerste Olie Challenge al. Als je jouw oliën op tijd wilt ontvangen, meld je dan snel aan.

Wil je gewoon meer informatie over de oliën? Dat kan natuurlijk ook, maar ik zou je aanraden om de olie challenge mee te doen, want dit geeft je een goed overzicht van hoe je de olie kunt gebruiken. Ook bieden we gratis coaching aan, meer dan 100 gebruiksvormen, online bijeenkomsten en de mogelijkheid om ervaringen te delen met alle deelnemers en coaches.

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>