Zelfzorg en Coachingsmassage: Super Kans voor Ontspanning en Groei.

Zelfzorg en Coachingsmassage: Super Kans voor Ontspanning en Groei

Mijn lichaam was licht gespannen, maar mijn hoofd rustte comfortabel toen ik mezelf voor het eerst op een massagetafel liet zakken. De ruimte werd gevuld met zachte, kalmerende melodieën, en ik sloot mijn ogen om me volledig over te geven aan deze ervaring.

De aanraking van warme handen op mijn rug gaf me het gevoel alsof de stress langzaam van me afgleed, terwijl de bedreven handen van Inez hun weg vonden naar mijn schouderbladen.

Het was verkwikkend om hier te liggen, een moment helemaal voor mezelf, waarin voor mij werd gezorgd. Zelfzorg wordt steeds belangrijker voor me, een aspect waarvan ik besef dat er nog veel te winnen valt.

Zelfzorg
Deze ervaring heeft me laten inzien hoe cruciaal het is om tijd te nemen voor zelfzorg. De mogelijkheid om door middel van massage en gesprekken tot rust te komen en te groeien, heeft mijn perspectief op zelfzorg volledig veranderd.

Hoe zorg je voor jezelf, hoe vind je ontspanning in een wereld die constant in beweging lijkt te zijn?

Ik prijs me gelukkig dat mijn vrouw, Inez, ontspannings massages aanbiedt in haar eigen coachpraktijk voor vrouwen. De mogelijkheid om naast een massage ook gesprekken te voeren is fascinerend. Na de massage voel je de verandering in je lichaam, en het is zo waardevol om te blijven zitten voor een coachingsgesprek.

Talenten komen samen.
Inez bezit een opmerkelijke combinatie van talenten. Haar ervaring als gezinshuismoeder heeft haar diep inzicht gegeven in het bieden van een thuis aan kinderen, de vreugdevolle momenten evenals de stress en creativiteit die het vergt. Haar kennis over trauma en hechting en de impact hiervan op lichaam en geest maken haar uitermate geschikt om gezinshuismoeders en pleegzorgmoeders effectief te ondersteunen.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, is ze in staat anderen te helpen om hun balans terug te vinden.

Als vrouw en moeder van vijf kinderen begrijpt ze als geen ander de druk van het gezinsleven, en het constante streven naar het hooghouden van alle ballen.

Ik kan jullie (vrouwen) een geweldige aanbieding doen: een massagecoach-gesprek bij Inez!

Een coachingsmassage begint met een verkennend voorgesprek om jouw gedachten en gevoelens te bespreken. Hier neemt Inez de tijd om te begrijpen wat je verwachtingen zijn en om eventuele zorgen of emoties te erkennen die bij je opkomen. Na de massage heb je de gelegenheid om te praten over wat er tijdens de sessie naar boven is gekomen.

Een coachingsmassage gaat verder dan enkel fysieke ontspanning. Het biedt de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontplooien op zowel emotioneel als mentaal niveau.

Aanbieding
Ik wens iedereen zo'n heerlijke massage en coachgesprek. Nu mag ik een aantal sessies voor een gereduceerde prijs aanbieden. Beslis snel, want er zijn nog een paar plekken beschikbaar.  

(Anders  € 89,-  nu tijdelijk voor €59,-)

Klik hier om een massagecoach-gesprek aan te vragen.

Wil je alleen een massage? Nu nog 30 euro voor 30 minuten.
Reserveer hier.

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>